Dades sobre coronavirus corresponents a l’àrea bàsica de salut de Vilassar de Mar-Cabrera i a l’ Hospital de Mataró – 28-04-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris i àrees bàsiques de salut.

Per a l’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar, que engloba les dues localitats,  dóna com a xifra aquest dimarts  28 d’abril un total de 117 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica. El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 261 casos sospitosos de coronavirus.

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dimarts 28 d’abril que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 116 (4 menys que ahir dilluns)  , de les quals 11 (2 menys que ahir dimarts)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  108 (1 més que ahir dilluns ).

Hi ha  115 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament (2 més que ahir dilluns).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 337 (6 més que dilluns)