Dades sobre coronavirus corresponents a l’àrea bàsica de salut de Vilassar de Mar-Cabrera i a l’ Hospital de Mataró – 27-04-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris i àrees bàsiques de salut.

Per a l’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar, que engloba les dues localitats,  dóna com a xifra aquest dilluns 27 d’abril un total de 108 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica. El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 262 casos sospitosos de coronavirus.

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dilluns 27 d’abril que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 120  ( 9 menys que divendres)  , de les quals  13  (1 menys que divendres)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  107 (7 més que divendres).

Hi ha  113 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament ( 26 menys que dijous).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital han estat 331 (17 més que divendres)