Dades sobre coronavirus corresponents a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera i a l’ Hospital de Mataró 21-04-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per Àrees Bàsiques de Salut (ABS).

Per a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar dóna, per ara, com a xifra 80 un total de  casos positius confirmats amb prova diagnòstica. Aquesta xifra està pendent d’actualització i correspon a les dades del passat dissabte 18 de abril.

El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i aquesta prova es fa a les persones que arriben a nivell hospitalari i no es comptabilitzen els casos que es queden a casa en observació. Els resultats de les proves triguen entre 2 i 5 dies en sortir i per aquest motiu el sistema de salut de la Generalitat actualitza diàriament les dades.

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen que aquest dimarts 21 d’abril les persones que tenen ingressades per coronavirus són 130  (2 menys que ahir dilluns), del quals 16 (una més que dilluns) es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  93 (3 més que ahir dilluns).

Hi ha 169 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament ( 19 més que ahir dilluns).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta són 275 (9 més que dilluns)