Dades de coronavirus fins el 5 de juliol

Per problemes informàtics en el servidor del Departament de Salut de la Generalitat, i per tant, aliens a Vilassar Ràdio no s’han actualitzat, aquest dimecres, les dades d’incidència de coronavirus a Vilassar de Mar que cada dia t’expliquem, puntuals,  aquesta hora.

Per tant, recordem les dades més fresques, les darreres de les que disposem. Així, es dona com a xifra de casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica des de l’inici de la pandèmia i fins divendres 2 de juny a Vilassar de Mar un total de 1.684 casos (23 casos més que abans d’ahir).

Amb tot, fins abans ahir no hi havia cap pacient ingressat. Ara bé, de moment, 133 pacients han estat ingressats a la UCI per coronavirus des de l’inici de la pandèmia, fins aquest dimarts al nostre municipi.

Les defuncions per covid 19 des de l’inici de la pandèmia fins abans d’ahir són 60 (la mateixa xifra que fa una 8 dies).

El Departament de Salut dóna com a xifra de risc de rebrot  4.959, quan abans d’ahir era de 4.121. La velocitat de transmissió se situa en el 4,76% que vol dir que cada 100 positius infecten a 479.

La xifra de vacunats de la primera dosi contra la covid 19 a Vilassar de Mar, fins abans d’ahir, segons el Departament de Salut és de 12.685; 141 més que el dia anterior.

Hi ha 8940 vacunats de la segona dosi contra la covid 19. 134 persones més que dilluns.

Fins dilluns han rebut la pauta completa de vacunació contra la covid-19 un total de 9.504 persones  (143 més que en l’anterior recompte).

Més informació en aquest enllaç