Dades actualitzades sobre coronavirus corresponents a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera i a l’Hospital de Mataró 15-04-2020 a les 14h

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per Àrees Bàsiques de Salut (ABS).

Per a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar dóna com a xifra aquest dimecres 15 d’abril a les 14 hores un total de 75 casos positius confirmats amb prova diagnòstica

El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i aquesta prova es fa a les persones que arriben a nivell hospitalari i no es comptabilitzen els casos que es queden a casa en observació. Els resultats de les proves triguen entre 2 i 5 dies en sortir i per aquest motiu el sistema de salut de la Generalitat actualitza diàriament les dades.

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dimecres 15 d’abril que les persones que tenen per coronavirus són  141 (3 menys que ahir dimarts)  , de les quals   15  (1 menys que dimarts)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  81 (6 més que dimarts).

Hi ha   213  professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament (4 més que dimarts).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital, han estat 220 (10 més que dimarts).