Dades sobre coronavirus corresponents a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera i a l’ Hospital de Mataró

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per Àrees Bàsiques de Salut (ABS).

Per a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar dóna com a xifra un total de 80 casos positius confirmats amb prova diagnòstica. Aquesta dada és de dissabte passat 18 d’abril i està pendent d’actualització.

El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i aquesta prova es fa a les persones que arriben a nivell hospitalari i no es comptabilitzen els casos que es queden a casa en observació. Els resultats de les proves triguen entre 2 i 5 dies en sortir i per aquest motiu el sistema de salut de la Generalitat actualitza periòdicament les dades.

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dilluns 20 d’abril que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 132 (4 menys que el passat divendres)  , de les quals  15 (1 més que divendres)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  90 (4 més que dijous).

Hi ha  150 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament ( 29 menys que dijous).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 266 (32 més que dijous).