Dades sobre coronavirus corresponents a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera i a l’ Hospital de Mataró – 16-04-2020 a les 13h

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per Àrees Bàsiques de Salut (ABS).

Per a l’ABS de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar dóna com a xifra, fins a hores d’ara, un total de 75 casos positius confirmats amb prova diagnòstica

El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i aquesta prova es fa a les persones que arriben a nivell hospitalari i no es comptabilitzen els casos que es queden a casa en observació. Els resultats de les proves triguen entre 2 i 5 dies en sortir i per aquest motiu el sistema de salut de la Generalitat actualitza diàriament les dades.

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dijous 15 d’abril que les persones que tenen ingressades per coronavirus són 141 (la mateixa xifra que ahir dimecres), de les quals 14  (1 menys que ahir dimecres)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 en aquest hospital són fins ara  84 (3 més que ahir dimecres).

Hi ha  professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillaments són 174 (39 menys més que dimecres).

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 227 (7 més que ahir dimecres)