Cursos de formació ocupacional atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya

La Regidoria de Comerç, Empresa, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar organitza dos cursos de formació ocupacional, adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur, subvencionats al cent per cent pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Es tracta del curs d’activitats de floristeria i el d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i de documents.

El de floristeria va iniciar-se el 23 de desembre i consta de 500 hores, 40 de les quals són de pràctiques. S’imparteix de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2 de la tarda a Smilax-Escola d’Art Floral, al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya. Hi estan participant 15 persones. Finalitzarà a mitjans de juny.

Pel que fa al d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i de documents, és de 460 hores, de les quals 80 són de pràctiques. Les preinscripcions són obertes, s’iniciarà al febrer, en data a concretar, i finalitzarà a finals de juny. L’horari serà de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i es realitzarà al carrer Manuel de Falla, 1. Per a la preinscripció, cal portar dues fotocòpies del DNI, fotografia tamany carnet, fotocòpia del full d’inscripció al Servei d’Ocupació de Catalunya i el currículum.

Per a més informació sobre els cursos de formació ocupacional a Vilassar de Mar, cal adreçar-se al carrer Manuel de Falla, 1.  telèfon 93 754 24 00, extensió 602, en horari de dilluns a divendres de 2/4 de 10 del matí a 2 de la tarda.