Oberta la inscripció per a la cursa popular Vilassar de Mar – Cabrera de Mar

CartellVCursapopularAire [1280x768]Diumenge 10 d’octubre al matí tindrà lloc la cursa popular Vilassar de Mar – Cabrera de Mar. S’han programat dos recorreguts: l’adreçat al públic de totes les edats excepte nens i nenes, de 10 quilòmetres de distància per circuit urbà, amb sortida a les 10 del matí des de davant del complex esportiu Aire, i l’adreçat a infants, amb un recorregut de 1.000 metres, amb sortida mitja hora abans, és a dir, a 2/4 de 10 del matí.

Pel que fa a la cursa per a adults, la inscripció costa 3 euros per a totes aquelles persones que s’inscriguin fins el diumenge 3 d’octubre; si la inscripció es realitza entre el dilluns 4 i el dimecres 6 d’octubre, costarà 15 euros. El lloguer del xip té un cost de 3 euros.  Per inscriure’s, cal adreçar-se al mateix complex esportiu, ubicat a la Ronda Catalunya, 42 de Cabrera de Mar o es pot fer on-line a través del web cursa10kaire.com.

Quant a la cursa infantil, la inscripció és gratuïta i des de l’organització recorden que únicament es pot fer on-line a través del web mencionat anteriorment.

La recollida de dorsals i xips s’ha de realitzar a la Fira del Corredor, que estarà situada el mateix dia de la cursa al complex esportiu Aire de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del matí.     

La cursa popular Vilassar de Mar – Cabrera de Mar està organitzada pel Complex Esportiu de Salut i Oci Aire i UP Events-Marketing Services, compta amb la col.laboració de la botiga de bicicletes El Corriol, i amb el recolzament dels consistoris de Vilassar de Mar i Cabrera de Mar.

Leave a Reply