Curs de coneixement de la societat catalana per a persones nouvingudes

El Servei d’Acollida de Vilassar de Mar ofereix, de forma gratuïta, el curs “Coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic” adreçat a persones nouvingudes, una formació de 16 hores de durada repartides entre els dies 17, 22 i 29 de novembre i 1 i 13 de desembre (de 18 a 19.30 h). A la formació s’explicaran continguts que tenen a veure amb els costums i la cultura catalana, l’ús i el funcionament dels serveis públics com ara l’educatiu, el sanitari, el teixit associatiu, els tràmits d’estrangeria i els diferents àmbits de participació social a Vilassar de Mar. En definitiva, allò necessari per moure’s amb autonomia en la societat d’acollida.

Pot participar qualsevol persona interessada i empadronada al municipi, de la nacionalitat que sigui, que faci poc temps que hagi arribat a Vilassar de Mar o que ja hi porti temps vivint però a qui l’interessi ampliar el coneixement de la societat catalana i la seva realitat més propera.

Les 16 hores es repartiran entre les sessions telemàtiques, a través de la plataforma Meet, i el treball que hauran de fer els i les alumnes en l’horari que els convingui. Les inscripcions ja estan obertes. Només cal trucar al Servei d’Acollida Municipal al tl. 672 65 82 70. També es pot enviar un correu a serveiacollida@vilassardemar.cat, amb les dades de contacte de la persona interessada o omplir la fitxa d’inscripció.