Curs coneixements de la societat catalana per a persones nouvingudes

El Servei d’Acollida de Vilassar de Mar organitza una nova edició del curs “Coneixements de la societat catalana per a persones nouvingudes”, una formació de 16 hores de durada repartides entre el 18 de maig i el 15 de juny, els dilluns i dimecres de 18 a 20 hores. A la formació s’explicaran continguts que tenen a veure amb els costums i la cultura catalana, l’ús i el funcionament dels serveis públics com ara l’educatiu, el sanitari, el teixit associatiu, els tràmits d’estrangeria i els diferents àmbits de participació social a Vilassar de Mar. En definitiva, allò necessari per moure’s amb autonomia en la societat d’acollida.

Pot participar qualsevol persona interessada i empadronada al municipi, de la nacionalitat que sigui, que faci poc temps que hagi arribat a Vilassar de Mar o que ja hi porti temps vivint però a qui l’interessi ampliar el coneixement de la societat catalana i la seva realitat més propera.

Les inscripcions ja són obertes. Només cal trucar al Servei d’Acollida al tl. 937540500. També es pot enviar un correu a serveiacollida@vilassardemar.cat, amb les dades de contacte de la persona interessada o omplir la fitxa d’inscripció.