‘Crònica’ del 7.03.2022

Comunicat del FS Sant Joan sobre la destitució de l’entrenador del sènior A 

“Indignació i sorpresa a parts iguals”. Aquest és el sentir del Futbol Sala Sant Joan que ha emès un comunicat, difós a les seves xarxes socials, en relació a la detenció d’un professor d’educació física de l’Escola la Presentació d’Arenys de Mar que era, a l’hora, l’entrenador del sènior A del club de casa nostra i que ha estat destituït de manera fulminant. El seu president, Josep Arnau, ha explicat que “sempre havia tingut un molt bon comportament” i que “sempre ha dirigit els més grans; el sènior”. L’home ha estat enviat, ja, a la presó provisional sense fiança acusat dels presumptes delictes d’assetjament, abús sexual i elaboració de pornografia infantil.

L’Ajuntament substituirà l’exemplar de l’arbre “Bellaombra”  per un altre de la mateixa espècie

El juliol passat l’enorme Bellaombra que estava ubicada al Passeig Marítim, al costat del parc infantil de la platja (per entendre’ns), va caure de forma sobtada pel mal estat de les arrels. Un cop sanejat l’espai, l’Ajuntament de Vilassar ha substituït l’arbre per un de la mateixa espècie. Ara, els tècnics municipals estan esperant el moment òptim per plantar-lo.

Campanya de recollida de productes per a Ucraïna
A partir d’avui comença al nostre municipi una campanya de recollida de productes per als damnificats de la guerra d’Ucraïna. De moment, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ja ha decidit fer una primera aportació solidària de 5.000 euros amb el poble ucraïnès a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. A més el nostre consistori ha habilitat un correu electrònic especial tant per aquells vilassarencs i vilassarenques que vulguin acollir persones com per persones que vulguin tornar a Ucraïna i no sàpiguen com fer-ho.

Fase final de les obres al carrer Mont

Les obres del carrer Mont entren en la seva fase final. A partir d’aquest dilluns, i amb una durada prevista de 5 dies, es faran els treballs d’imprimació de l’asfaltat que comportarà afectacions a la circulació de vehicles. Amb aquesta actuació, finalitzarà l’obra de reurbanització del carrer Mont, entre la carretera N-II i el carrer Colom. .

Programació especial amb motiu del 8-M

Demà, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona. Vilassar Ràdio, es tenyirà de lila per fer una programació especial.

UE Vilassar-Guineueta

A vegades vas i et dispares al peu. Això és el que li va passar, ahir, a la Unió Esportiva Vilassar que no va saber passar de l’empat a zero davant el Guineueta, penúltim de la taula de la Tercera Reial Federació. Sobre el paper, en tant les diferències entre els dos equips, els de Peque se’ls haurien d’haver esmorzat. Repartiment de punts per als de casa nostra que segueixen, una setmana més, en la zona tranquil·la de la classificació. Novens.