Crònica del dimarts 23 de novembre

La ronda d’entrevistes als partits polítics a “Parlant de tot” amb representació al consistori, s’inicia amb Ciutadans  

Si vostè fos, ara mateix, alcalde de Vilassar de Mar, quines mesures implementaria de manera immediata? Aquesta ha estat una de les preguntes que ha contestat, avui, el líder de Ciutadans del nostre municipi, Juan Díaz, en la primera de la ronda d’entrevistes que s’aniran fent a l’espai “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot, a tots els portaveus de les diferents formacions polítiques amb representació municipal, amb la voluntat de substituir la nostra tertúlia política que encara no podem realitzar, als nostres estudis, per les condicions de pandèmia del coronavirus.

Precipitacions intenses aquesta tarda

Compte perquè avui a la tarda, especialment, s’esperen precipitacions intenses a qualsevol punt de la nostra comarca. Ara ho escoltaràs, de fet, en la nostra previsió del temps. Has de saber, en qualsevol cas, que Protecció Civil ha activat les alertes dels plans Inuncat i Ventcat. Allunyat de rieres, torrents i zones inundables. No hi aparquis el cotxe i no travessis, tampoc, zones inundades encara que semblin poc profundes, ja que et pot arrossegar el corrent.

Dinar del grup Nats el 41

“La pandèmia ens ha deixat una mica estovats, però ens reunirem per celebrar els nostres 80 anys”. Així s’expressa, ara l’escoltaràs, la Montse Ychart; una de les organitzadores del dinar del grup Nats del 41. Es reuniran aquest divendres, a la sala petita de l’Ateneu. Per celebrar. En tenen motius. La darrera tronada? Fa una dècada.

Xerrada organitzada per ANC

“Jo pago a Catalunya. Fem sobirania Fiscal” Aquest és el títol de la xerrada que es fa, aquest dimecres, a l’Hotel d’Entitats de Vilassar de Mar de la mà de l’ANC. Es presentarà la campanya que anima a pagar tributs, com l’IRPF, l’IVA o la Declaració de la Renda, a través de l’Agència Tributària Catalana. Un ens perfectament legal. La cita a les 8 del vespre.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç: