‘Crònica’ del dimarts 2 de febrer de 2022

La Xarxa d’Inclusió Social s’activa per ajudar les persones afectades per l’incendi

Aquesta tarda, i amb caràcter d’urgència, es reuneix la Xarxa d’Inclusió Social de Vilassar de Mar per tal de coordinar-se per facilitar i subministrar, a les 14 persones que ho van perdre tot en l’incendi d’aquest dilluns a la nau ubicada a l’androna que hi ha al darrere del restaurant Don Sancho, tota mena d’articles per tal de cobrir les seves necessitats més urgents: menjar, roba i productes d’higiene personal per aquests veïns i veïnes que van haver de marxar, a correcuita i amb el que duien posat al damunt, del sinistre.

Toni Salabert tanca la seva trajectòria a Vilassar Ràdio demà dijous 
El nostre company, el locutor Toni Salabert, tanca la seva trajectòria radiofònica a la nostra emissora, on hi col·labora des de 1993. Demà s’emetrà la darrera edició del seu programa “100 per 100 Ràdio”. Es tracta d’un espai obert a la participació dels oients. Els seus programes han inclòs nombrosos concursos on s’han regalat molts premis lliurats per comerços i empreses de Vilassar de Mar i de fora de la nostra població.

Exposició d’Elias Colomé al Museu Monjo
El Museu Monjo està acollint fins al 27 de febrer l’exposició “Fangstàstik” d’escultures i dibuixos l’artista Elias Colomé. La seva obra es concentra en l’expressió de la racionalitat a partir de les vísceres i la intuició.

Humana recull 76 tones de tèxtil a Vilassar de Mar 

76 tones de tèxtil. Aquesta enorme quantitat de solidaritat és el que la Fundació Humana va recollir a Vilassar de Mar l’any passat. Un any en el qual els contenidors verds ubicats al nostre municipi i encaminats a donar una segona vida a la roba que ja no fem servir van augmentar en un 6% les donacions respecte a l’any anterior: 2020. És a dir, i fets els números, 4.411 kg més. Això es tradueix en bons d’ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics a Vilassar de Mar: 35 vals de 30 euros cadascun que gestiona Serveis Socials

Eixos de la temporada turística
Sostenibilitat, responsabilitat i digitalització. Aquestes han estat les tres paraules més repetides en la Jornada promoguda pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme que definia els eixos, les claus de la temporada turística de la nostra comarca per aquest any.

Escola l’informariu sencer en aquest enllaç