‘Crònica’ del dijous 3 de febrer

Conclusions de l’informe tècnic estructural realitzat per l’Ajuntament sobre la nau afectada per l’incendi de dilluns passat   

Ningú, absolutament ningú pot entrar, encara, al cos central de la nau sinistrada de Vilassar de Mar en l’incendi d’aquest dilluns. Ni les persones damnificades, ni els perits, ni els Mossos podran accedir-hi fins que no s’hagin realitzat les corresponents tasques de desenrunament degut a la sobrecàrrega que està patint la part del forjat de planta pis que no ha arribat a col·lapsar. Aquesta és la principal conclusió de l’informe tècnic estructural fet per l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Se’n desprèn que no es pot accedir, de cap de les maneres, a la nau afectada atès que hi pot haver un perill imminent per a les persones. El nostre consistori procedeix a incoar l’expedient de declaració de ruïna.

Reunió de la Xarxa d’Inclusió Social 
Reunió d’urgència, avui al matí, de la Xarxa d’Inclusió Social de Vilassar de Mar per abordar la situació de les persones damnificades que pernoctaven a la nau incendiada (d’ús industrial), dilluns al nostre municipi. Serà, doncs, el paraigua que vehicularà totes les ajudes que es destinaran a aquestes persones. Tant les de caire més institucional, com les iniciatives solidàries ciutadanes que s’ha anat definint aquests dies.

Aquest dijous finalitzen els treballs de reparació de l’avaria en el subministrament d’aigua

Avui és previst que finalitzin els treballs de reparació de l’avaria en el subministrament d’aigua a l’avinguda Carles III. Julià Julià, gerent d’ Aigües de Vilassar, ha explicat que l’avaria es va originar dilluns, arran del foc a l’androna de darrere del restaurant Don Sancho. Els treballs de reparació, que es van iniciar en el mateix moment en què es va originar l’avaria, finalitzen aquest dijous i el subministrament d’aigua s’està restablint progressivament.

Aquest dijous, última edició de “Cent per Cent Ràdio”

Dia emotiu per aquesta casa. Per Vilassar Ràdio. El nostre company Toni Salabert tanca, avui, la seva trajectòria radiofònica a la nostra emissora, on col·labora des de 1993 . Avui, doncs, darrera edició del seu mític programa “100 per 100 Ràdio”.

Unió Esportiva Vilassar-Vilafranca 

La Unió Esportiva Vilassar es va endur, ahir, un valuós punt del camp del Vilafranca (0-0) en partit ajornat de la 18ena jornada de la Tercera Reial Federació que, en el seu moment, es va haver de suspendre pels casos de covid que hi havia a la plantilla del conjunt de l’Alt Penedès. Els homes de Peque tancaran, aquesta setmana atípica de tres partits, diumenge al camp de la Pobla de Mafumet

Escolta l’informatiu en aquest enllaç