‘Crònica’ del 9 desembre

Baixa l’atur a Vilassar de Mar
Ja coneixem les dades d’atur a Vilassar de Mar corresponents al mes de novembre. Actualment, al nostre municipi, hi ha 772 persones que busquen feina. Afortunadament, però, 25 menys que les que ho feien en el mes d’octubre. La taxa d’atur vilassarenca és del 7,05%; una de les més baixes de la comarca en un mes, el de novembre, en el qual el Maresme ha registrat les xifres més baixes de persones aturades en aquest mes.

Campanya de nadal de Vilassar Comerç
Campanyes solidàries, botigues obertes, concursos d’aparadors, ruta de diorames… i el retorn del trenet! Vilassar Comerç, l’entitat del nostre municipi que promociona el comerç de proximitat, ha dissenyat, per aquests dies que s’acosten, un munt d’activitats per gaudir, com diuen ells, de la màgia del Nadal al Comerç local.

Obert el termini per demanar subvencions a autònoms i a petites i mitjanes empreses per fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert la convocatòria anual, corresponent a 2021, de subvencions a autònoms i a petites i mitjanes empreses per fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica. Dotats d’un pressupost de 15.000 euros, aquests ajuts es repartiran en dos programes: el d’incentius a la inversió i el d’incentius a la contractació. Es poden tramitar fins al 31 de gener de 2022.

Campanya de recollida de joguines, organitzada per Creu Roja

Fins al 31 de desembre s’està fent la campanya de recollida de joguines organitzada per Creu Roja Joventut, en coordinació amb Serveis Socials. Les joguines han de ser noves, no han de ser ni sexistes ni bèl·liques i es demana que, si pot ser, siguin educatives, sostenibles i cooperatives. Maria Jesús Garcia, tècnica de Creu Roja, estarà amb nosaltres per a parlar-ne.

Concert de la Coral Englantina el 19 de desembre

La Coral Englantina oferirà el seu tradicional concert de Nadal el diumenge 19 de desembre a les 6 de la tarda a l’església parroquial de Sant Joan. Aquest concert és gratuït. Estarà amb nosaltres Feliu Novell per parlar-nos d’aquest concert

Pressupost del Consell Comarcal del Maresme per al 2022

52 milions d’euros. Una miqueta més. Aquest és el pressupost del Consell Comarcal del Maresme. L’ens supramunicipal, amb les finances sanejades i sense endeutament, encara l’any vinent amb 52.130.019,52 euros. A la partida de Medi Ambient i Canvi Climàtic s’hi destina gairebé la meitat.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç