Crònica del 9 de novembre

Més d’una quinzena d’actes per dir NO a la violència vers les dones

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Com sempre, Vilassar Ràdio, sortirà al carrer per realitzar un programa especial, en directe, de més de 3 hores de durada. I és que es tracta de lluitar contra aquesta xacra social. És per això que Vilassar de Mar ha organitzat una quinzena d’activitats proposades per l’Ajuntament i per entitats com Viladona i l’Assemblea Feminista de Vilassar de Mar. Cinema, contes, tallers, titelles, parades informatives o l’estrena del Punt d’Interès Feminista de la Biblioteca són una mostra de l’ampli ventall d’activitats pensat per arribar a tots els públics.

Consulta la programació de l’Escena & Llibres

Teatre, dansa, música i circ. Totes aquestes disciplines es podran trobar al nou cicle de l’Escena & Llibres que la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna a posar en marxa amb l’objectiu de promoure la creació artística del jovent local. La primera sessió? El proper diumenge 21 de novembre als jardins de la Biblioteca

Excel·lent balanç de la campanya de recollida de Sang a Vilassar de Mar feta el passat diumenge

Des del Banc de Sang i Teixits de Catalunya es mostren molt satisfets del comportament solidari de vilassarencs i vilassarenques a l’hora de donar sang. En la campanya del passat diumenge, com sempre a Vilassar de Mar hi són el primer diumenge de mes davant de l’Aula de Música, s’han recollit 37 bosses. Silvia Delgado, tècnica del Banc, ens explica que calen més donacions ja que els hospitals comencen a programar, ara, operacions considerades no urgents i que s’havien aturat per culpa de la pandèmia.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç