Crònica del 9 d’agost

A l’informatiu d’aquest dilluns 9 d’agost hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

Marta Vidal s’adjudica el 22è Premi de la UPC estudiant com millorar la vida als camps de refugiats 

Treballar per millorar la vida dels altres a través de la ciència i la tecnologia. Amb només 18 anys, la vilassarenca Marta Vidal s’ha proclamat guanyadora del 22è Premi de la UPC pel seu treball orientat a elaborar una Proposta d’Organització d’un Assentament Temporal per a Refugiats. Un prestigiós guardó atorgat per la Universitat a la quan s’enrolarà, aquest setembre, per estudiar Enginyeria i Disseny Industrial.

L’Ajuntament et proposa un concurs picant per normalitzar la sexualitat femenina

Quina és la teva fantasia sexual? Què et fa tenir el millor orgasme? Cada 8 d’agost se celebra el Dia Mundial de l’Orgasme Femení. És per això que, fins el proper 8 de setembre, les regidories d’Igualtat, Promoció de la Salut i Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar han llençat un curiós concurs amb premis d’allò més picants. Hauràs de respondre les tres preguntes que et plantejaran. Obert a homes i dones L’objectiu? Desmitificat i normalitzar la sexualitat femenina.

El Maresme tanca Tòquio 2020 amb tres medalles de plata 

Els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 ja són història i els esportistes ja pensen en la propera olimpíada que els ha de portar, d’aquí a tres anys, a París. París 2024 ja, esperem, sense coronavirus. És moment de fer balanç. La delegació maresmenca, que va enviar 11 representants a la capital nipona, tanca participació amb tres plates. Les mataronines Marta Bach i Roser Torelló en waterpolo i Marc Cucurella en futbol van pujar al segon calaix del podi.

L’Ajuntament de Mataró reforça, aquest estiu, la seguretat en diferents instituts de la ciutat Els Instituts Escola Àngela Bransuela i Mar Mediterrània han millorat la seva seguretat amb la instal·lació de mesures passives de seguretat que són portes blindades i noves reixes així com amb una modernització dels seus sistemes d’alarmes.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç