‘Crònica’ del 9.03.2022

Avís sobre la campanya d’ajut a Ucraïna

La Generalitat de Catalunya i el consolat d’Ucraïna a Barcelona han demanat aturar les recollides de material i productes destinats a aquest país en conflicte. La solidaritat ha estat tan gran que ha desbordat qualsevol previsió. S’ha afegit, també, les enormes dificultats amb les quals es troben a l’hora de portar les tones d’ajuda humanitària a Ucraïna. Per tant, es recomana que la millor manera de col·laborar, ara mateix, sigui l’ingrès de diners en els comptes bancaris de les entitats de cooperació.

Vilassar de Market
Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, ha passat avui pels nostres estudis per explicar-nos en què consisteix el Vilassar de Market. Un munt d’activitats que s’han de celebrar, si el temps ho permet, aquest dissabte. L’escenari? la plaça de l’Ajuntament i el carrer de Sant Pau.

Quim Llisorgas, entrevistat al “Parlant de tot”
L’actor vilassarenc Quimitus Llisorgas ha visitat, avui, els nostres estudis. Està, ara l’escoltaràs, com un nen amb sabates noves. I és que, per fi, ha pogut engegar els motors d’un projecte que porta molt temps gestant. I està a punt de parir-lo. Una obra de teatre, esquitxada d’humor i de vivències personals, sobre la seva vida. Que li parlin de superacions….

L’escola de ball Soul Train Dance Shool de Vilassar de Mar és la primera de tot l’Estat Espanyol que introdueix Fittoken
L’escola de ball Soul Train Dance Shool de Vilassar de Mar és la primera de tot Espanya que introdueix Fittoken, criptomoneda d’abast internacional. Sara Raya, directora de Soul Train Dance School, ha explicat que creu molt en aquest nou sistema que porta beneficis tant per a l’escola com per als clients. Ja es poden pagar alguns productes i activitats.

Un agent dels Mossos d’Esquadra, detingut a VdD per intentar matar la seva parella 

La víctima, afortunadament, es troba fora de perill malgrat les ferides al coll provocades per un ganivet. Ahir, Dia Internacional de les Dones, un agent dels Mossos d’Esquadra va ser detingut per intentar matar la seva parella a Vilassar de Dalt. A la nostra localitat veïna, ahir al vespre, a les tradicionals manifestacions del 8 de març es van sumar mostres de rebuig davant aquest intent d’assassinat.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç