Crònica del 8 d’octubre

Coneixem les dades de l’atur de Vilassar de Mar i el Maresme corresponents al setembre

Actualment, a Vilassar de Mar hi ha 786 persones que busquen feina. 11 vilassarencs i vilassarenques han reingressat al mercat laboral en aquest mes de setembre. La taxa d’atur al nostre municipi es queda en el 8,16%; una de les més baixes de la comarca. Cal destacar, també, que Per vuitè mes consecutiu el Maresme registra una destacada baixada de l’atur. En concret,la xifra de persones en situació de desocupació al finalitzar el mes de setembre era de 23.780, 479 menys que el mes anterior i 5.901 menys que durant el mateix període de 2020.

 

Torna un clàssic de la tardor a Vilassar de Mar: el Firobi 

El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre torna, a Vilassar de Mar un dels clàssics de la tardor. El Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi que celebra, a més, els seus primers 25 anys de vida. Serà una edició especial, la primera post pandèmia, en la qual s’hauran de mantenir les mesures de seguretat que dicta el Procicat. Així, tot es concentrarà en dos dies, i, entre les absències, no hi haurà ni cercavila, ni fira d’artesans i tampoc el tradicional berenar. Les companyies han adaptat els seus espectacles per fer-los, en la seva gran majoria, a l’aire lliure. Els epicentres del Firobi? L’escola del Mar, el Pérez Sala i la Sala Carrau.

 

Reobre l’oci nocturn: anem a BardeMar 

És divendres i, com deia aquell, el cos ho sap. I és que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat la decisió de reobrir l’oci nocturn després d’un any i mig pràcticament tancats. I si parlem d’oci nocturn i de festa, pel que fa a Vilassar de Mar, és just que coneguem l’opinió d’en Bep Domínguez; gerent del Bardemar. Neveres carregades i tones d’il·lusió i tossuderia. I tot amanit amb les mesures pertinents, com sempre, no exemptes de polèmica: Cal mostrar el certificat covid digital a l’entrada, mascareta obligatòria sempre (fins i tot ballant) i no es pot consumir a la pista de ball.

 

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç