‘Crònica’ del 8 de febrer de 2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’aparició del cos sense vida d’una persona a la via del tren   

Avui, a primera hora del matí, ha estat tallada un parell d’hores (minut amunt; minut avall) la circulació de trens, a Vilassar de Mar, per la presència d’un cos a la via del tren de la R1; just al davant del Mercat de la Flor. Policia Local, Mossos, comitiva judicial i metges forenses han procedit a l’alçament del cos. A hores d’ara se n’investiguen les causes. Mossos d’esquadra s’han fet càrrec de la investigació per escatir els fets. No es descarta cap hipòtesi.

Cursos al Centre Cívic Lluís Jover

Iniciació als dispositius mòbils i taller de memòria. Aquests dos cursos, del programa d’activitats formatives de la gent gran, s’imparteixen al Centre Cívic Lluís Jover de de començaments del mes de febrer. Finalitzaran al juny.

Projecte “Cultura emprenedora a l’escola”

A l’alumnat de cinquè de primària de les escoles Vaixell Burriac, Escola del Mar i de les Franciscanes se’ls hi ha girat feina. I és que torna a arrencar el projecte Cultura Emprenedora a l’escola. En el que queda de curs crearan una cooperativa, l’activaran, la posaran en marxa i vendran els productes al mercat. Tots els beneficis aniran a finalitats solidàries.

5 produccions maresmenques han estat nominades al XIV Premis Gaudí

Als XIV Premis Gaudí hi ha 5 pel·lícules nominades que, en el seu rodatge, han passat pel Maresme. Fins el 25 de febrer es pot votar. Les repassarem, tots seguit. Càmera, acció… rodant

Proper partit de l’infantil de la UE Vilassar

L’infantil de la Unió Esportiva Vilassar té una cita importantíssima marcada, en vermell, en el seu calendari. Serà un dels equips que s’aplegaran en la Carnaval Cup que se celebrarà, del 25 al 27 de gener, a Premià de Dalt. Els blanc-i-vermells, doncs, se les hauran amb el millor del futbol base estatal i continental. Més de 700 jugadors de les millors pedreres, s’aplegaran en aquest torneig tan prestigiós que assoleix, ja, la seva 8ena edició.

Escolteu l’informatiu sencer en aquest enllaç