Crònica del 7 d’octubre

El proper divendres 15 d’octubre dia clau per al futur del Club Nàutic de Vilassar de Mar 

El proper 15 d’octubre serà un autèntic divendres negre pel que fa al Club Nàutic de Vilassar de Mar. I és que en virtut de la Llei de Costas, i tal i com va passar l’any 2018 a les barques ubicades a l’Espigó de Garbí, més de 150 embarcacions d’aquesta entitat nascuda l’any 1959 hauran de buscar-se un altre lloc. La Llei espanyola només permet un espai de 300 metres i el varador del Nàutic és molt més gran. Un cop molt dur per als esports nàutics que tenen tanta tradició a Vilassar de Mar. En parlarem, tot seguit, amb un dels socis del Nàutic; en Jesús Turró, vilassarenc, metge i ex regatista olímpic, que ha vingut a Vilassar Ràdio per alertar de la problemàtica. I escoltarem, també, el president del Nàutic, Jesús Majem, que des de la seva posició més institucional dona suport a les reivindicacions dels socis i sòcies.

Torna un clàssic de la tardor a Vilassar de Mar: el Firobi  El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre torna, a Vilassar de Mar un dels clàssics de la tardor. El Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi que celebra, a més, els seus primers 25 anys de vida. Serà una edició especial, la primera post pandèmia, en la qual s’hauran de mantenir les mesures de seguretat que dicta el Procicat. Així, tot es concentrarà en dos dies, i, entre les absències, no hi haurà ni cercavila, ni fira d’artesans i tampoc el tradicional berenar. Les companyies han adaptat els seus espectacles per fer-los, en la seva gran majoria, a l’aire lliure. Els epicentres del Firobi? L’escola del Mar, el Pérez Sala i la Sala Carrau.

Vols venir de pintos amb nosaltres? Avui anem al Baserri 

Vols venir de pintxos amb nosaltres? Avui (de fet ho faran tots els dijous en una iniciativa que avui s’estrena), el Baserri, el nou bar restaurant de Vilassar de Mar que ha nascut fa molt poquet llança aquesta oferta. Pintxo pote per tres euros. Una proposta que arrenca a dos quarts de sis de la tarda i acaba a dos quarts de deu del vespre.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç