Crònica del 7 de gener

Obres al carrer del Mont

Les obres que està fent l’Ajuntament de Vilassar de Mar al carrer Mont segueixen les previsions a bon ritme. Sàpigues que, aquest dilluns, començaran les actuacions en el tram comprès entre Santa Gemma i Colom. D’aquesta manera, s’ataca el tram final de la fase 4 (n’hi ha cinc de previstes) amb una durada prevista de tres setmanes

Mostra Literària Mossèn Pere Ribot

T’agrada escriure? Rens alguna obra inèdita escrita en català al calaix? Doncs sàpigues que ha arribat el teu moment. L’Ajuntament de Vilassar de Mar convoca una nova edició de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot. Tens temps fins l’11 de març per presentar el teu original, sigui en poesia, sigui en prosa. Atenció perquè hi ha premis d’allò més interessants. Des de vals per benscanviar per llibres fins a xecs de 400 euros.

Nova etapa al Centre Cívic del Passeig

Després de la dimissió de la Junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran, l’Ajuntament de Vilassar de Mar vol redefinir i establir la nova etapa del Centre Cívic del Passeig. El consistori vol que, a partir d’ara, l’equipament torni a caminar fruit del consens de vilassarencs i vilassarenques. Per això convida tothom a participar en aquest procés.

Subvencions per a demanar subvencions per al foment de l’activitat física i de l’esport

Les entitats esportives de Vilassar de Mar han de saber que, fins el proper diumenge 16 de gener, tenen temps per presentar-se a la convocatòria per sol·licitar subvencions per al foment de l’activitat física i de l’esport. És un tràmit online.

A Mataró, exposició “Som Kos Mos”

La Sala d’Exposicions Sant Lluch, ubicada al carrer Bonaire 25 de Mataró, està acollint fins diumenge la mostra “Som Kosmos”, amb obres dels artistes Lídia Fané i Òscar Cervantes. L’exposició, organitzada per l’associació Sant Lluc per l’Art i Alterarte,  compta amb el suport del Centre de Formació i Prevenció, l’Ajuntament de Mataró i l’Aliança de Mataró. 

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç