‘Crònica’ del 7 de desembre de 2021

Dos dies de dol per la mort de dues persones en un incendi

Aquest dimarts 7 de novembre, primer dels dos dies de dol oficial decretats per l’Ajuntament de Vilassar de Mar per la tràgica mort dels dos veïns del nostre municipi que, malauradament, van perdre la vida víctimes del violent incendi que es va originar, ahir, a casa seva, al setè segona del bloc 5 de l’edifici Vicor, ubicat al carrer Ocata. Els 42 veïns i veïnes desallotjats per precaució ja han pogut tornar als seus domicilis un cop els Bombers van comprovar que l’edifici no patia danys estructurals.

Ha mort Joan Francés Pérez, excaporal de la Policia Local i integrant del col·lectiu Nou Vent

Des de Vilassar Ràdio lamentem, també, la mort de Joan Francés Pérez. Vilassarenc, excaporal de la policia local i molt vinculat durant molt temps a l’Associació Voluntaris Nou Vent. Tenia 67 anys i en feia 10 que havia deixat les tasques a la policia local de Vilassar de Mar per una malaltia.

Obert el termini per demanar les  subvencions a autònoms i a petites i mitjanes empreses per fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert la convocatòria anual, corresponent a 2021, de subvencions a autònoms i a petites i mitjanes empreses per fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica. Dotats d’un pressupost de 15.000 euros, aquests ajuts es repartiran en dos programes: el d’incentius a la inversió i el d’incentius a la contractació. Es poden tramitar fins al 31 de gener de 2022.

Des d’aquest dimecres, exposició de l’ Associació de Pessebristes, a Can Bisa
Estem, ja, en plena època nadalenca. Moment en el qual, l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar ja ho té tot a punt, ultima els darrers detalls, per presentar, al nostre municipi, el seu monumental pessebre, que s’ubicarà a Can Bisa. La inauguració, demà. També han enllestit la ruta de diorames pensada per a 30 comerços del nostre poble associats a Vilassar Comerç. Com sempre, i ja és la tercera edició, s’haurà de buscar paranys i omplir les butlletes per entrar a concurs. En parlarem amb Josep Rivas, tresorer i portaveu de l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar.

UE Vilassar-Energia

Després de tres empats i una derrota, la Unió Esportiva Vilassar va aconseguir, aquest diumenge, una important victòria al Camp de l’Energia imposant-se, per zero gols a dos al Sants. Les dues dianes dels blanc-i-vermells van arribar en els darrers cinc minuts de partit i es van traduir en tres punts d’or que catapulten als de Peque a només dos punts dels llocs que donen dret a jugar el play-off d’ascens en aquesta Tercera Reial Federació.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç