‘Crònica’ del 4 de febrer de 2022

Preinscripció per al curs 2022-2023

La Generalitat de Catalunya ha avançat les següents dates per a la preinscripció del curs 2022-2023. Atenció, doncs, al calendari si teniu fills i filles escolaritzats a Vilassar de Mar. Les sol·licituds, per a infantil i primària, s’han de presentar del 7 al 21 de març; pel que fa a la ESOEducació secundària obligatòria, el període va del 9 al 21 de març. En canvi, les preinscripcions per al Batxillerat s’hauran de fer entre el 20 i el 26 d’abril. Els centres escolars de Vilassar de Mar organitzen les jornades de portes. Començaran, per al segon cicle d’Educació Infantil i Primària el dia 7 de març i per a l’ESO el 9 de març. La data de finalització serà el 21 de març. Davant la situació de pandèmia, les portes obertes poden ser presencials, amb grups reduïts, i virtuals. Cada centre ha triat dues dates.

S’obren el vestidors del pavelló Paco Martin 
Notícia llargament esperada. Avui queden oberts, per fi, els vestidors del Pavelló Paco Martin. Malgrat que no s’han registrat canvis en la darrera resolució del Procicat, l’Ajuntament de Vilassar de Mar considera que, amb el comportament que està tenint la variant òmicron, es poden flexibilitzar les condicions d’ús de les instal∙lacions esportives. Tot i això, se segueixen demanant unes condicions mínimes de ventilació.

El músic vilassarenc Pep Mendoza participa al musical “La grossa i la bèstia”

El músic vilassarenc internacional Pep Mendoza ha estat entrevistat a l’espai magazín “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot, per parlar sobre el musical “La grossa i la bèstia”, en el qual participa com a músic, a la guitarra Es tracta d’un thriller que té com a tema l’accés a l’habitatge. Fins al 20 de febrer al Teatre de Barcelona. Es pot veure els dijous i divendres a les 21h, dissabtes a les 18 i 21 i diumenges a les 18h a la Sala Gran del Teatre Gaudí, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 120 de Barcelona.

XVII Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques

La Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i la Fundació Ernest Lluch, amb el propòsit comú d’incentivar la recerca en l’àmbit de les Ciències Socials i Polítiques, convoquen el XVII Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques al millor treball de Recerca de Batxillerat del curs 2021/2022). El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dilluns 25 d’abril de 2022 (inclòs). El premi i, en el seu cas, les mencions honorífiques, es lliuraran en format presencial a la seu de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra, el divendres 20 de maig de 2022

La Penya Blaugrana de Vilassar de Mar s’alia amb Fedamar

La Penya Blaugrana de Vilassar de Mar s’alia amb Fedamar, una entitat benèfica que impulsa l’esport inclusiu al Maresme amb una quarentena de jugadors i jugadores, de totes les edats, que integren els equips de la Penya. Per tant, aposta deïcida pe a l’esport inclusió de la mà de la penya blaugrana del nostre municipi que, darrerament, està vivint un impuls en les seves activitats

Escolteu l’informatiu sencer en aquest enllaç