‘Crònica’ del 31 d’agost

Programa especial a les 23h sobre l’alliberament del peatge al Maresme de la C-32

Aquesta propera matinada, a les 12 en punt de la mitjanit, s’allibera el peatge de l’autopista C-32. I és que finalitza la concessió a Abertis i s’obre des demà l’autopista com a via gratuïta. Vilassar Ràdio emetrà un programa especial a partir de les 23h, amb connexions en directe en què informarem de la celebració de l’aixecament del peatge que s’iniciarà a les 10 de la nit i del moment en què s’aixequin les barreres.

Tot a punt per a la celebració per l’alliberament del peatge al Maresme de la C-32

En relació a la celebració de l’aixecament del peatge, la plataforma Preservem El Maresme ha informat que tothom qui vulgui sumar-se a aquesta celebració, ho podrà fer acudint als terrenys ubicats davant del Sorli Emocions-Can Nolla de Vilassar de Dalt. Se seguiran les mesures de seguretat anticovid 19. S’ha de portar mascareta i s’ha d’anar vestit amb armilles reflectants i una llanterna. Cadascú s’ha de portar el sopar de casa en carmanyola i una copa per poder brindar . Hi haurà diversos parlaments de representants de diverses plataformes. Seguidament, poc abans de les 12 de la mitjanit, els assistents agafaran el seu propi vehicle i aniran passant a partir de les 12 de la mitjanit pel peatges en el moment en què s’obrin. En parlem amb Antoni Esteban, en representació de Preservem El Maresme.

Comunicat de la plataforma Recuperem El Baix Maresme sobre mobilitat a la comarca després de l’alliberament del peatge de la C-32

La plataforma Recuperem el Baix Maresme ens ha fet arribar un comunicat de premsa amb motiu de l’alliberament del peatge de l’autopista C-32 per a donar a conèixer el seu posicionament al voltant de la mobilitat a la comarca a partir de l’alliberament dels peatges. En el comunicat, la plataforma celebra l’aixecament del peatge i la tasca executada per assolir aquest objectiu i afegeixen que l’alliberament del peatge “comporta un seguit de riscos, el més important dels quals és que l’alliberament del peatge suposi un increment de la mobilitat motoritzada d’ús privat en totes les vies, incloses les urbanes i les interurbanes en els nostres municipis. La plataforma Recuperem el Baix Maresme és partidària de realitzar actuacions immediates i està portant a terme una campanya de recollida de signatures. En parlem amb Agnès Salat, en representació de la plataforma.

Cita prèvia per inscriure’s al programa d’activitats formatives de la gent gran

A partir de l’1 de setembre es pot demanar cita prèvia per a les inscripcions al programa municipal d’activitats formatives de la gent gran que aniran d’octubre a juny. La inscripció es farà del 6 al 10 de setembre a Serveis Socials (Santa Eulàlia, 40) i quedarà limitada a una activitat per persona usuària. Les activitats es desenvoluparan des del 4 d’octubre i fins al 16 de juny. En aquest nou programa, hi ha activitats tant per enfortir el cos (activitats físiques, dansa o caminades per la natura) com la ment (jocs i tallers per mantenir i estimular la memòria i les habilitats cognitives)

Campanya solidària a la Burriac Atac

En el marc de la celebració de la cursa nocturna Burriac Atac, organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar PIRI, cal destacar que es realitza una campanya de recollida de sabatilles, roba esportiva nova o de segona mà, frontals… a càrrec de l’ONG Plataforma Social Tangarana, del Centre Excursionista Tangarana -Moyobamba Perú, formada per persones que col·laboren en l’organització de la Burriac Atac. La recollida de sabatilles, roba esportiva nova o de segona mà, frontals… es realitza aquest dijous de 5 a 8 de la tarda al local ubicat al carrer Santa Maria 4 i el mateix dia de la cursa de la Burriac Atac, a la paredeta que hi haurà instal·lada al Polígon Industrial dels Garrofers, a la sortida de la cursa.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç