Crònica del 31.12.2021

Canvis en la Cavalcada de Reis

Atenció nens i nenes de Vilassar de Mar. Ses majestats els Reis de l’Orient ens acaben d’informar d’un petit canvi en el recorregut de la Cavalcada. La comitiva reial acabarà el seu tradicional recorregut pels nostres carrers a l’Escola Pérez Sala. La Cavalcada sortirà puntualment del Polígon Industrial dels Garrofers el dimecres 5 de gener a dos quarts de sis de la tarda i acabarà el recorregut sobre un quart de vuit del vespre. Recordeu que serà obligatori l’ús de la mascareta tota l’estona i que caldrà evitar, al màxim, les aglomeracions de persones.

Resum informatiu local de 2021

Arriba el moment d’arrencar el darrer full del calendari de l’any 2021. És l’hora de demanar desitjos de cara al nou 2022 i, també, perquè no dir-ho, de posar la vista enrere i recordar allò més destacat que ha passat a Vilassar de Mar en els darrers 365 dies. La pandèmia del coronavirus, l’alliberament dels peatges… Ho repassarem tot seguit.

Programació especial amb motiu de l’arribada de 2022

Vilassar Ràdio emet una programació musical especial amb motiu de l’arribada del 2022. Aquest divendres 31 de desembre, a partir de les 8 del vespre, hi haurà una especial de “Funky tracks radio”, presentat per Toni Munuera, i a partir de les 10 de la nit fins les 4 de la matinada, una sessió de música disco en què fins a la 1 de la matinada sonaran els grans èxits musicals des dels 70 fins als nostres dies; a partir de la una de la matinada s’emetrà “Especial Set de Festa”, selecció musical dels èxits de la música de ball de finals dels 90 a principis del 2000, que sonaven a la mítica discoteca vilassarenca Set59, ja desapareguda. Es podran escoltar les cançons que més van sonar a les pistes de ball. Totes les cançons estaran enllaçades com sonen en una sessió discotequera de dj. Dissabte 1 de gener des de la 1 de la tarda fins a la mitjanit, s’emetrà una acurada selecció de nadales de tots els estils i èpoques. La selecció i producció d’aquesta programació musical especial ha estat a càrrec de Xavi Puig, cap tècnic de Vilassar Ràdio.

Donació de sang

Aquest diumenge, primera campanya de recollida de donacions de sang de 2022. Es farà des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a les instal·lacions l’Àula de Música, ubicades al carrer Narcís Monturiol, 23. Per participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç