‘Crònica’ del 31.01.2021

Incendi a l’androna ubicada al tram de Via Octaviana entre Sant Mateu i Maria Vidal   

Aquest dilluns al matí s’ha declarat un incendi en un altell ubicat a l’immoble situat a l’androna de darrera del restaurant  Don Sancho, situat al tram de Via Octaviana, entre els carrers Maria Vidal i Sant Mateu. El foc ha passat a la nau del costat. Des de la Policia Local han comunicat que no hi ha hagut danys personals i han afegit que dues persones han estat traslladades a l’Hospital de Mataró.

L’Ajuntament se suma a la campanya de sensibilització del Consell Català de l’Esport per combatre les violències sexuals en la pràctica esportiva

Combatre, lluitar contra la violència Sexual a l’Esport, és l’objectiu de la campanya a la qual s’ha adherit l’Ajuntament de Vilassar de Mar. L’objectiu de la iniciativa és informar, sensibilitzar i conscienciar entitats i professionals per erradicar aquesta xacra. Amb l’etiqueta #esportsegur, el Consell Català de l’Esport, difon cinc vídeos per rebutjar situacions d’abusos, assetjament, discriminació, desigualtats i estereotips.

Avís per obres: el 31 de gener es tallarà el carrer Sant Josep, entre Miquel Borotau i Mont, aproximadament una setmana

A partir d’avui fins divendres, resta tallat al trànsit el carrer de Sant Josep, entre Miquel Borotau i Mont. Les obres corresponen a les tasques de pavimentació que s’estan fent al mateix carrer Mont, entre Colom i la carretera N-II.

El músic vilassarenc Pep Mendoza participa al musical “La grossa i la bèstia” 

El músic vilassarenc internacional Pep Mendoza ha estat entrevistat a l’espai magazín “Parlant de tot”, presentat per Jaume Cabot, per parlar sobre el musical “La grossa i la bèstia”, en el qual participa com a músic, a la guitarra. Es tracta d’un thriller que té com a leit-motiv l’accés a l’habitatge. Fins al 20 de febrer al Teatre Gaudí de Barcelona.

UE Vilassar de Mar – Girona 

La Unió Esportiva Vilassar torna a demostrar que el Xevi Ramon és un feu inexpugnable per a les esquadres visitants. Ahir, els de Peque es van imposar per la mínima, un gol a zero, davant el totpoderós Girona B i van demostrar que, a casa, són molt forts. Els blanc-i-vermells es mantenen en la desena plaça de la Tercera Reia Federació, lloc que podria canviar aquest dimecres ja que se les hauran amb el Vilafranca; dons jugaran el partit que es va suspendre pels positius que hi havia a la plantilla del conjunt de l’Alt Penedès.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç