Crònica del 3 d’Agost

A l’informatiu d’aquest dimarts hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

Rescat sense final feliç d’un dofí a la platja de Vilassar de Mar 

Ahir dilluns, al voltant del migdia, els banyistes i els socorristes de la platja que hi ha ubicada entre Cabrera de Mar i Vilassar de Mar van alertar al CRAM (Centre de Recuperació d’animals Marins) de la presència d’un dofí que nedava amb moltes dificultats, pràcticament a la sorra. Els veterinaris del CRAM van assistir-lo però, desgraciadament, era un exemplar de dofí llistat adult molt malalt i no van poder fer res per salvar-li la vida.

Tot a punt per a les matriculacions a l’Escola d’Adults

 Al setembre es realitzarà la matriculació a l’escola Municipal d’Adults Els Ametllers. Les dates seran el 6, 7 i 8 de setembre per a les persones que hagin fet la preinscripció el juny. Cal recordar que el fet d’estar preinscrit en un curs no implica estar matriculat. A partir del 9 de setembre s’obrirà la matrícula per a la resta, fins a omplir els cursos.

La Unió Esportiva cau en els Històrics sense perdre i ja coneix el calendari de la propera temporada

La Unió E,sportiva sense ni haver perdut ni haver encaixat cap gol, va caure eliminada en la primera jornada del Tradicional Torneig dels Històrics del Futbol català que es va disputar ahir i que els enfrontava a Martinenc i Terrassa. En aquest informatiu també et detallarem el calendari dels blancs i vermells per a la propera temporada, Començarà el primer cap de setmana de setembre i acabarà l’1 de maig.

El turisme a la nostra comarca és, bàsicament, català 

Un total de 1750.000 turistes han visitar el maresme durant el mes de juny. La gran majoria provinents d’altres punts de Catalunya, tot i que s’ha incrementat la presència del turisme estranger respecte l’any passat

Escolta l’informatiu en aquest enllaç