‘Crònica’ del 3.01.2022

Aquest dissabte, presentació de l’alcaldable del PSC, Isaac García-Oses

Aquest dissabte, a dos quarts d’11 del matí, als jardins de la Biblioteca Ernest Lluch, es presenta a Vilassar de Mar l’alcaldable del PSC a les properes eleccions municipals del 28 de maig ,Isaac García-Oses.  Ho farà escortat per Salvador Illa, primer secretari del PSC.  Oportunitat, doncs, d’escoltar el jove candidat i poder compartir amb ell les seves reflexions mentre remullem tortell de reis en el cafè o en la xocolata que serviran.

La nutricionista del CAP: “Les dietes miracle no existeixen”

Doncs ja ha passat el Nadal. Els tiberis de Nadal. Moment, ara, d’aplicar els bons propòsits que vam pensar el 31 de desembre: deixar de fumar, anar al gimnàs, aprimar-nos… aprimar-nos? Sàpigues que el CAP doctor Masriera de Vilassar de Mar compte amb una nutricionista que ens podrà aconsellar, prèvia (això sí) derivació del metge de capçalera. Hem parlat amb ella. Som el que mengem i les dietes miracle no existeixen.

 Aquest dijous, transmissió de la Cavalcada de Reis

Melcior, Gaspar i Baltasar ja ho tenen tot a punt per a la Cavalcada de Reis. Vilassar Ràdio, aquest casa i un any més, farà la transmissió en directe del recorregut per portar a totes les llars del nostre municipi la màgia dels Reis. Començarem, al 98.1 de la FM, a partir de dos quarts de sis de la tarda d’aquest dijous

Concert de Vilassar Big Band, el 14 de gener

L’any 2023 comença amb força, musicalment i cultural, a Vilassar de Mar. I és que el dissabte 14 de gener, a partir de dos quarts de set de la tarda, la Vilassar Big Band oferirà un concert a la Sala Carrau

Cavalcada de Reis, de Mataró

La capital del Maresme ja ho té tot a punt per a la Cavalcada del Reis de l’Orient. Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar faran, aquest dijous, un recorregut més ampli (per abraçar més barris de la ciutat) i que ara et detallarem i presentarà algunes novetats com una zona tranquil·la i trams reservats per a repartir caramels sense sucre a nens i nenes. L’horari? De 5 de la tarda (mitja hora abans, doncs del que era habitual en els darrers anys) i acabarà sobre les 9 del vespre.