Crònica del 29 de Juliol

A l’informatiu d’aquest dijous 29 de juliol hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

La Policia Local posa una vintena de denúncies, des del passat 16 de juliol, per incomplir mesures antiCovid 

Des del passat 16 de juliol, quan la Generalitat de Catalunya va decretar noves mesures per contenir l’expansió de la covid-19, la Policia Local de Vilassar de Mar ha interposat cinc denúncies a establiments de restauració i 13 a persones que no complien amb el toc de queda. En total, doncs, una vintena.

Humana recull 36 tones de roba usada en els primers 6 mesos d’any 

Humana ha recuperat 36 tones de tèxtil usat a Vilassar de Mar durant el primer semestre del 2021 per a donar-les una segona vida mitjançant la reutilització o el reciclat. La recollida selectiva de roba experimenta un augment del 9,3% respecte els primers sis mesos de l’any passat quan es van recollir 33 tones

Medalla centenària a Margarita Tarrida

Avui, a les 12 del migdia, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot i la regidora Nuria Arasa han lliurat a Margarita Tarrida Calvo la  Medalla Centenària. Nascuda el 10 de juny de 1921, aquesta vilassarenca d’adopció, que va arribar al nostre municipi fa una vintena d’anys, s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta distinció que atorga la Generalitat de Catalunya.

Guia ràpida del Passaport Covid

És temps de les merescudes vacances, tot i que seguim en alerta per coronavirus. Si, potser, tens pensat fer un viatge a l’estranger, has de saber que t’exigiran el passaport Covid, que va entrar en vigor el passat 1 de Juliol per facilitar la lliure mobilitat dins de la Unió Europea. Saps com aconseguir-lo? Quins requisits necessites per obtenir-lo? On el pots descarregar? I si el teu destí són, per exemple, les Illes Balears? Guia ràpida d’aquesta documentació que hem d’afegir a la nostra maleta.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç.