‘Crònica’ del 29.04.2022

El Maresme és una de les comarques amb les rendes més altres de tot Catalunya

El Maresme, la nostra comarca, és una de les que té, segons les darreres dades de 2029, una de les rendes familiars més altes de Catalunya. La mitjana ens deixa en 18.400 euros; el que significa un 1,1% més que la del total de Catalunya. El Barcelonès, el Baix Llobregat, el Garraf, el Vallès Occidental i el Maresme van ser, doncs, les comarques amb les rendes més altes. Cabrils és la tercera localitat catalana amb la renda més alta.

Vilassar de Mar amb Àfrica
El diumenge 8 de maig se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament de 12 del migdia a 8 del vespre la festa “Vilassar de Mar amb Àfrica”, organitzada per Projecte Tabassaye, ONG maresmenca creada el 2017 amb l’objectiu d’ajudar al desenvolupament sanitari, econòmic i educatiu dels 11 pobles de la Commune de Dabo, al Senegal. L’objectiu és presentar aquesta ONG. Hi haurà un munt d’activitats; tallers , música, dinar solidari…

Vilassar Màgic
Aquest dissabte, el Màgic Grup Maresme organitza l’ espectacle de màgia “Vilassar Màgic”. Un parell de passis, un a les 12 del migdia i l’altre a les 6 de la tarda, a la Sala Carrau. L’entrada costa 8 euros si es compra avui, 10 si s’adquireix demà i, atenció, només 7 si vens de part nostra; de Vilassar Ràdio

Aquest dissabte 30 d’abril, Endofest a Premià de Dalt 

Gairebé 2 de cada 10 dones pateixen endometriosi. Una malaltia, per tota la vida fèrtil, que provoca regles molt doloroses que, sovint, acaben en hospitalitzacions. Per visibilitat el problema, Anna Bassols, ha parit l’Endofest. Un festival de música que se celebrarà, demà, a Premià de Dalt per combatre el silenci que hi ha al voltant d’aquesta malaltia ginecològica. La vilassarenca Judit Neddermann, cap de cartell. En parlem amb Anna Bassols que ha partit aquest projecte. Tots els beneficis es destinaran a la investigació a l’Hospital Clínic.

Aquest diumenge 1 de maig, dues fires a Arenys de Mar 

Demà passat se celebren dues fires a Arenys de Mar. A la plaça de l’Església, es farà la Fira de Sant Ponç on es podrà comprar fruita confitada, herbes remeieres, melmelades casolanes, mató…. A la part baixa de la Riera, hi trobarem una fira d’artesania. Les dues obertes durant tot el dia, de 10h a 20h, i no tancaran a l’hora de dinar.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç