Crònica del 28 de Juliol

A l’informatiu d’aquest dimecres 28 de juliol hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes: 

Coneixem com funciona el servei de Reparatruck de la mà del seu tècnic 

La Reparatruck és una furgoneta, que estaciona a la plaça Ventura Gassol, davant de l’Aula de Música i que compta amb un tècnic que ens ensenya, de manera totalment gratuïta, a reparar electrodomèstics, aparells informàtics i bicicletes. L’objectiu d’aquesta iniciativa de Solidança és ensenyar-nos allargar la vida d’aquests aparells. Valois Escalona és el tècnic que ens explica com podem donar una segona oportunitat a les nostres cafeteres, mòbils, ordinadors o assecadors de cabells.

Cau un arbre de grans dimensions al passeig Marítim A

Ahir al migdia va caure l’enorme ficus de grans dimensions que es trobava ubicat al Passeig Marítim de Vilassar de Mar, al costat del parc infantil de jocs que hi ha al final de la Riera d’en Cintet, per entendre’ns. Era un arbre de l’espècie Bellaombra (el seu nom tècnic és (Phytolacca dioica) i originari de les pampes de l’Amèrica del Sud.

3.298 documents engreixen el fons de l’Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar ha rebut, atenció, en els primers sis mesos d’aquest any un total de 3.298 documents. Una molt bona xifra que prové de 23 donacions particulars. La majoria, en paper; tot i que també se n’han recollit amb altres formats

Nova exposició a la Biblioteca per prendre consciència de la relació entre la nostra salut i la dels mars Fins al 6 de setembre la Biblioteca acull l’exposició “Mar, salut, benestar”. És una mostra realitzada en col·laboració amb diferents experts en biologia marina, medicina, salut, veterinària i ciències socials. L’objectiu és explicar “com la nostra salut depèn dels mars i dels oceans”.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç.