“Crònica” del 28.12.2022

Vilassar Comerç recull 2.337 euros per als avis i àvies del Casal i del Pairal

2.337 euros. Vilassar Comerç vol agrair la solidaritat de vilassarencs i vilassarenques. I és que aquesta important quantitat de diners és la que ha recaptat aquesta entitat del nostre municipi per als nostres avis i àvies gràcies al trenet solidari de Nadal. La meitat es destinarà al Casal i l’altra, al Pairal. Araceli Galobart, dinamitzadora de Vilassar Comerç, valora de manera molt positiva aquesta acció que es feia al nostre municipi per primer cop. Ha explicat que hi haurà novetats molt atractives per a la campanya 2022 que es plantegen, de moment, com a lliure de covid.

S’exposa a Vilassar de Mar la mostra “La capacitat transformadora d’una petita ONG maresmenca que treballa al Senegal” 

A la nostra localitat es pot veure aquests dies la mostra “La capacitat transformadora d’una petita ONG maresmenca que treballa al Senegal”. L’ONG Projecte Tabassaye mostra tot el que porta fent des del 2017 al sud del Senegal, amb un projecte amb el qual ajuden al desenvolupament sanitari, econòmic i educatiu de la població. Denis Fornés i Miquel Vila, president i vicepresident de l’entitat, respectivament, estan molt satisfets de la feina realitzada fins ara. Es pot veure fins a final d’aquest mes a la Biblioteca abans de girar per escoles i instituts de Vilassar de Mar.

Sessió de jocs de taula a l’Atzari

El Casal Popular Atzari i l’Associació de Jocs de Taula “Avui no hi ha Bridge” de l’Ateneu Vilassanès organitzen, demà a les 5 de la tarda, al Casal una sessió de jocs de taula. No cal ni inscripció prèvia ni tenir coneixements previs dels jocs que es jugaran

Acte de l’escriptora Carme Rovira a Barcelona

L’escriptora vilassarenca Carme Rovira, que és col·laboradora de la nostra emissora, com a tertuliana a la secció “Els nostres avis” participarà al cicle de tertúlies literàries al Café de l’Òpera de Barcelona, demà a partir de les 6 de la tarda. El títol de la vetllada  és “Fem poesia boja, sensual i eròtica”.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç