‘Crònica’ del 28-04-2023

 

La coordinadora Preservem el Maresme presenta un nou manifest: “Activem el territori per viure”

La coordinadora Preservem el Maresme va lliurar, ahir, al Consell Comarcal de la nostra comarca un manifest consensuat entre les diferents entitats que la conformen i que porta, per títol, el Maresme en un planeta al límit. “Activem el territori per viure”. En el manifest toquen diferents aspectes claus per evitar el col·lapse ambiental i social, que segons ells, viu el Maresme. Així es repassa des de la Mobilitat i les infraestructures viàries a l’Urbanisme i l’Habitatge passant per la gestió de l’aigua, la pagesia o el litoral maresmenc.

Concert de la Vilassar Big Band al jardí de Can Sust

Dissabte 29 d’abril el Jardí de Can Sust serà l’escenari a partir de les 20’30h del concert que oferirà la Vilassar Big Band, organitzat per l’Aula de Música. El preu de l’entrada és de 18 euros per persona.

Cinema, aquest diumenge

Diumenge  hi haurà cinema, amb la projecció de dues pel·lícules, a la Sala Maria Roser Carrau, de la mà de la Plataforma Cinema Vilassar de Mar, amb el suport de l’Ajuntament.   La primera pel·lícula que es projectarà serà “Pirates”, un film 2012 recomanat per a nens i nenes a partir de 6 anys. Serà a partir de les 5 de la tarda.   A 2/4 de 7 de la tarda es projectarà Los Miserables, de Ladj Ly (2019)

Aquest dissabte, presentació del tercer llibre de Mar Rubio

“Sobrevivir entre fuegos” primer, “Desaparecido” segon i ara, el tercer llibre de la vilassarenca Mar Rubio és el que es presenta aquest dissabte, a partir de dos quarts de 12 als jardins de la Biblioteca Ernest Lluch. El seu títol és Un “T’estimo” més a Cabrils i ficciona una bona colla d’anècdotes de bodes que li ha servit, en safata, en Joaquim Forcada,  jutge de pau de Cabrils

Diumenge, Segona Fira del Disc a Arenys de Mar

L’ associació de col·leccionisme  Nou i Vell  Crisàlide, organitza la Fira del Disc, que arriba aquest any a la seva segona edició. Es farà el diumenge 30 d’abril,  a la plaça de l’Església d’Arenys de Mar, de 10 del matí a 8 del vespre.I és que el vinil està vivint un nou renaixement. Hi haurà 16 paradistes, procedents  de Barcelonès, Maresme, La Selva, Gironès, Anoia, Segrià, Vallès Oriental, Vallès Occidental…  Hi podrem trobar discos, cds, cassettes, concerts en dvd, pins, entrades de concerts, llibres de música, memorabilia musical, camisetes de cantants i grups musicals.Hi haurà material de tots els estils musicals (rock, pop, funky, cantautors, música melòdica, música disco, jazz, música clàssica, sardanes, havaneres, flamenc…)