Crònica del 27 de setembre

Aquest dijous, darrer dia per rebre segones dosis de vacunes contra la Covid 19 al Cívic de Lluís Jover  Atenció perquè, aquest divendres, 1 d’octubre, ja estarà tancat el Centre Cívic de Lluís Jover de Vilassar de Mar com a centre de vacunació. Així, tingues en compte, que només s’administraran segones dosis fins el dijous 30 de setembre. I és que Salut ha reordenat els punts de vacunació a la Regió Metropolitana Nord.

Èxit de la Pedalada Popular i de la presentació del Pla Director de la Bicicleta  

L’Ajuntament de Vilassar de Mar va presentar ahir el seu Pla Director de la Bicicleta precedit d’una Pedalada Popular que, amb 323 persones sobre una bicicleta, va batre el rècord de participació al nostre municipi. Amb la N-II a disposició de la ciutadania i tallada al trànsit durant tot el matí, aquest va ser el millor escenari per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i el marc ideal per donar a conèixer a la població el pla que, segons va afirmar l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, “ha de permetre que el nostre poble tingui una mobilitat sostenible en els propers anys”.

La Generalitat revisarà el planejament de 41 municipis litorals  

El Govern de la Generalitat revisarà el planejament de 41 municipis litorals, entre els quals hi ha Vilassar de Mar, per reduir les noves construccions i protegir el paisatge. El tram d’actuació previst s’allarga des de Malgrat de Mar fins Alcanar deixant, al marge i de moment, la costa central. La costa de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La Unió Esportiva Vilassar encaixa la primera derrota de la temporada Haurà de ser aquest cap de setmana, a casa, i contra la Pobla de Mafumet que la Unió Esportiva Vilassar miri d’aconseguir, ja, la primera victòria de la temporada. En el darrer encontre, disputat ahir, els de Peque van caure a Riudarenes davant el totpoderós Girona, líder de la categoria, per la mínima. 1 a 2.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç