Crònica del 27 de Juliol

A l’espai “Crònica” d’aquest dimarts 27 de juliol hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

La regidora Nuria Arasa ens explica què significa la declaració de Vilassar de Mar com a àrea amb mercat d’habitatge tens

En el darrer ple de l’Ajuntament del nostre municipi, celebrat abans de les vacances d’estiu, es va aprovar la declaració de Vilassar de Mar com a àrea amb mercat d’habitatge tens, amb els vots a favor de tots els grups municipals, a excepció de Cs, que es va abstenir. És una mesura necessària perquè la Llei de regulació dels lloguers que va aprovar el Parlament es pugui seguir aplicant al municipi després del 21 de setembre d’enguany. Per parlar-ne abastament, hem parlat amb la regidora de Promoció de l’Habitatge de l’Ajuntament, Nuria Arasa.

Adif finalitza les obres de la R1 en el tram Cabrera de Mar-Mataró

Finalment, i amb una inversió superior als 12 milions d’euros, Adif ha posat punt i final a les obres que venia realitzat al tram de via de tren de Rodalies 1 en el tram comprès entre Mataró i Cabrera de Mar. Les obres tenien com a objectiu principal consolidar i reparar l’escullera i pal·liar els efectes negatius generats pels temporals.

Consells per prevenir les picades del mosquit tigre

Compte amb l’estiu i les altes temperatures. Podem rebre les sempre desagradables picades del temible i molest mosquit tigre que ens deixa, a la pell, picades molt doloroses. És un insecte que es caracteritza per les seves ratlles blanques al cap i al cos, per ser d’un tomany més gros que els mosquits convencionals, i, també, (i això el fa perillós) es caracteritza per la seva capacitat per transmetre algunes malalties. Repassem els consells per prevenir les picades d’aquest insecte.

100 dorsals més per a la Burriac Atac

El Centre Excursionista Vilassar de Mar, més conegut con el Piri, fa dies que té la vista posada en la nova edició de la Burriac Atac que, si la situació epidemiològica ho permet, se celebrarà el proper 4 de setembre. Atenció, perquè han reobert inscripcions. Ofereixen 100 nous dorsals.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç