‘Crònica’ del 27 d’agost

15A l’informatiu d’aquest divendres 27 d’agost hem tractat, entre d’altres, aquests temes:  

El concurs Sapiens The game arriba a Vilassar de Dalt

Dissabte 28 d’agost tindrà lloc a Vilassar de Dalt, en el context de la Festa Major, el certamen Sapiens The game / I Ecological Sapiens, organitzat per Sapiens The Game i Associació Projecte Tabassaye. Serà a la plaça de la Vila des de les 7 del vespre. El Sàpiens és un joc per adults. Un concurs audiovisual per equips de, com a màxim, 8 persones. Un concurs solidari que es desenvolupa en taules (cada taula és una bombolla familiar) que pretén, de manera distesa, promoure el pensament racional i humanista. En parlem amb Andreu Sala, en representació de l’organització del certamen

Falten voluntaris per alguns trams de la Burriac Atac

Des de l’organització de la Burriac Atac, la cursa nocturna que es realitzarà dissabte 4 de setembre, ens han comunicat que falten cobrir places de voluntaris de les zones de dins del bosc per on passarà la cursa. Les persones interessades en col·laborar-hi, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça voluntaris_batac@piri.es La Burriac Atac està organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar Piri, amb el suport dels ajuntaments de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar.

Fins al 6 de setembre la Biblioteca Ernest Lluch acull la mostra “Mar, salut, benestar”.

Fins al 6 de setembre la Biblioteca Ernest Lluch acull l’exposició “Mar, salut, benestar”. Es tracta d’una mostra realitzada en col·laboració amb diferents experts en biologia marina, medicina, salut, veterinària i ciències socials, molts dels quals pertanyen a universitats, centres de recerca, hospitals, administracions i ONGS de Catalunya i de  la càtedra Oceans i Salut Humana.

El grup d’havaneres masnoví Borinquen, en concert, a Vilassar de Dalt aquest dissabte

El grup de música Borinquen (actuarà dissabte 28 d’agost a les 22.30 hores a la terrassa del complex Sorli Emocions del Grup Sorli, ubicada a Vilassar de Dalt, en el marc de les ‘Nits d’Emocions’, una iniciativa que combina la millor música en directe, gastronomia i cocteleria a l’aire lliure. Aquesta és la vuitena actuació d’una activitat que s’ha celebrat tots els dissabtes de juliol i agost,i que conclourà el primer cap de setmana de setembre amb l’actuació d’Alma de Boquerón

El segon premi de la Loteria Nacional cau a Mataró

El segon premi del número 89.600 de la Loteria Nacional d’aquest passat dijous 26 d’agost es va vendre al punt de venda número 14.570 de Mataró, ubicat al carrer Joan Larrea, 4. El premi ha estat de 60.000 euros per sèrie.

Pots escoltar l’informatiu sencer aquí