Crònica del 27.01.2022

Laia Nonell, nova presidenta d’Òmnium Cultural Maresme

Laia Nonell és la nova presidenta d’Òmnium Maresme prenent el relleu de Carles Estapé. Als seus 31 anys, aquesta periodista, lidera un equip continuista i es fixa seguir sent una entitat referent a la comarca i al país i apostar per la renovació per seguir, diu, sent útils. Una associació, per cert, amb més de 700 socis a Vilassar de Mar. 

574 donacions rebudes a l’Arxiu Municipal 

L’Arxiu municipal de Vilassar de Mar va tancar el segon semestre de l’any 2021 amb 574 documents nous, provinents de 14 donacions en paper i altres suports. Es tracta de documents personals i familiars, cartells i targetes d’actes i d’accions populars, documents d’àudio, partitures musicals, imatges familiars i d’altres temàtiques, correspondència i fotografies de gran format.

Reunió del Consell d’Adolescents

Avui, a Can Jorba, se celebra la segona reunió del curs del Consell d’Adolescents de Vilassar de Mar. Sobre la taula, seguir treballant en l’objectiu que es van marcar en la primera trobada que van mantenir passat mes de desembre: Aportar idees per millorar Vilassar de Mar i ajudar el jovent del poble

Revista anual d’Amics de la Sardana 

L’associació cultural vilassarenca Amics de la Sardana acaba d’editar la seva revista anual. “Memòria 2021” és un recull de reportatges i fotografies sobre l’activitat sardanista. Estarà amb nosaltres Margarida Vernetta, presidenta de l’entitat, per parlar-nos sobre aquesta publicació

Aquesta tarda, retransmissió del ple
En directe, com sempre per aquesta casa, al 98.1 de la FM, per vilassarradio.cat i pel canal de Youtube de l’Ajuntament, pots seguir, demà, la primera plenària ordinària de l’any del nostre consistori. Arrencarà, puntualment, a les 7 de la tarda. La sessió serà telemàtica per les condicions de pandèmia. Repassem, a continuació, l’ordre del dia.

El Club Nàutic estudia adscriure’s a un port per allargar la concessió

Si el Club Nàutic de Vilassar de Mar s’adscrivís a un port podria perllongar la seva concessió i evitar el fantasma, l’amenaça, del tancament? Li ho preguntarem al president de l’entitat marítima de casa nostra, en Jesús Magem. D’entrada, ens aclareix dos conceptes bàsics davant les informacions aparegudes, darrerament, a la premsa. Primer: en cap cas, diu Magem, es construiria un port a Vilassar de Mar i, segon, assegura que és una possibilitat que s’està estudiant però que, en cap cas, és immediata.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç