‘Crònica’ del 26 de novembre

Lucía Avilés, jutgessa vilassarenca especialista en violència masclista del jutjat de Mataró, va ser entrevistada ahir dijous a l’especial 25-N del “Parlant de tot”

Violència física, violència sexual, violència vicària i, ara, entra un nou delicte; una nova manera de fer mal. La vilassarenca Lucía Avilés, jutgessa especialista en violència masclista del jutjat de Mataró, ha estat la primera en posar llum i taquígrafs, en alarmar d’aquesta nova xacra que anul·la les dones (i, de passada, els seus fills i filles) ja que els amputa qualsevol possibilitat de tirar endavant econòmicament. Són declaracions a l’espai “Una Habitació pròpia d’aquesta casa”, de Vilassar Ràdio, que aplega les veus de les entitats feministes de Vilassar de Mar. Moment, per subratllar-ho, en el marc del 25 N Dia Internacional de lluita en contra de la violència masclista.

Taula rodona sobre el Museu de la Marina 

En una Sala Carrau plena fins la bandera, (el tema és sensible), i amb els micròfons de Vilassar Ràdio en directe, es va celebrar, ahir, la taula rodona que duia per títol “Cap a l’obertura del Museu de la Marina”. El debat, gestat des de BricBarca, el seu president; l’Agustí Martin en va ser el moderador, va aplegar l’alcalde de Vilassar de Mar Damià del Clot i, també, l’exbatlle del nostre municipi Pere Almera. Els dos van coincidir en que cal posar fil a l’agulla i agafar el ritme de creuer a mig termini. Un prec des de BricBarca. Que els partits polítics que es presentin als comicis municipals del maig de 2023 portin, en el seu programa, el futur, les propostes al voltant del Museu de la Marina.

La soprano vilassarenca Rosa Mateu  actua aquest dissabte a l’església de Sant Feliu

En el context del 31è Cicle de concerts d’Orgue de Cabrera de Mar, demà l’església de Sant Feliu acollirà el recital que oferiran Carme Godall juntament amb la soprano de Vilassar de Mar Rosa Mateu i Laura Brasó. El preu de l’entrada és de 5 euros i es pot adquirir a través del web www.gaudeixcabrera.cat..