Crònica del 26 de Juliol

A l’espai “Crònica” d’aquest dilluns 26 de juliol hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

11 maresmencs als JJOO de Tòquio 2020

Un total d’11 maresmencs (amb cinc noies de Mataró, per cert) representen la nostra comarca als JJOO de Tòquio 2020 que van arrencar el passat divendres. Una cita olímpica en la qual, i per la covid, la gran majoria dels esports se celebraran sense la presència de públic. La palista Gàlia Dvorak (ja eliminada), la fondista Raquel González, la nedadora de sincronitzada Berta Farreres i les waterpolistes Marta Bach i Roser Tarragó conformen la nodrida delegació femenina mataronina a la capital nipona. Pel que fa als nois, el base dels Timberwolves de Minessota, Ricky Rubio i el futbolista Marc Cucurella s’integren, també, en aquesta espectacular nòmina d’11 olímpics maresemencs. Alguns dels quals, per cert, amb serioses opcions de medalla.

 

Quart repte de l’Estiu Actiu 2021

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha donat a conèixer quin és el 4rt repte de l’Estiu Actiu 2021. Per acabar el mes de juliol, futbol, bicicleta i escales. Pots accedir al nou paquet d’activitats via l’app gratuïta de Vilassar de Mar. Un programa que, impulsat per l’Ajuntament, proposa fer activitat física i esport amb opcions aptes per a totes les edats, tot respectant les mesures sanitàries vigents per la pandèmia de la covid-19.

 

Visites restringides a l’Hospital de Mataró

Compte amb la cinquena onada del coronavirus al Maresme i, especialment, amb Les Santes, la Festa Major de Mataró, al damunt. L’Hospital Mataró ha decretat, ja, restricció gairebé total de les visites als pacients a causa de l’augment de contagis de Covid i és gairebé total, excepte casos de final de vida, parts, menors i usuaris de la tarjeta Cuida’m. La restricció també s’aplica a Sant Jaume

El Maresme, Terra de Festivals

Vols venir amb nosaltres de Festivals? Atenció perquè, tot i les actuals restriccions per la Covid, el Maresme continua sent una comarca de referència cultural al nostre país amb un munt d’opcions per aquest estiu, amb propostes diferents estils musicals per a tots els gustos. Ara, repassem tot seguit el calendari de Festivals que s’albiren, ja, de cara als propers dies i mesos.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç.