Crònica del 26 de gener de 2022

El Club Nàutic estudia adscriure’s a un port per a allargar la concessió 

Si el Club Nàutic de Vilassar de Mar s’adscrivís a un port podria perllongar la seva concessió i evitar el fantasma, l’amenaça, del tancament? Li ho preguntarem al president de l’entitat marítima de casa nostra, en Jesús Magem. D’entrada, ens aclareix dos conceptes bàsics davant les darreres informacions aparegudes, darrerament, a la premsa. Primer: en cap cas, diu Magem, es construiria un port a Vilassar de Mar i, segon, assegura que és una possibilitat que s’està estudiant però que, en cap cas, és immediata.

Properes activitats d’Aula d’Extensió Universitària 

Classes, conferències, sortides, monogràfics… l’Aula d’extensió Universitària de Vilassar de Mar encara el segon trimestre del curs. Agafa l’agenda i apunta. El president de l’entitat, Sep Labarta i Miriam González ens desgranen, ens detallen el  menú per a les properes setmanes.

Fundació Humana recull 76 tones de tèxtil a VdM

76 tones de tèxtil. Aquesta enorme quantitat de solidaritat és el que la Fundació Humana va recollir a Vilassar de Mar l’any passat. Un any en el qual els contenidors verds ubicats al nostre municipi i encaminats a donar una segona vida a la roba que ja no fem servir van augmentar en un 6% les donacions respecte a l’any anterior: 2020. És a dir, i fets els números, 4.411 kg més.

Aquest cap de setmana, concert de la Candelera  

Aquest dissabte, el Cor Vila Azari oferirà el Concert de la Candelera a l’església de Sant Joan. Aquest mateix concert serà ofert també l’endemà, diumenge, a 2/4 de 12 del migdia a l’ermita de Santa Helena d’Agell de Cabrera de Mar. Josep Maria Gregori, director d’aquesta formació musical, estarà avui per parlar-nos d’aquest concert.

Aquest dijous, ple a les 19h

En directe, com sempre per aquesta casa, al 98.1 de la FM, per vilassarradio.cat i pel canal de Youtube de l’Ajuntament, pots seguir, demà, la primera plenària ordinària de l’any del nostre consistori. Arrencarà, puntualment, a les 7 de la tarda. La sessió serà telemàtica per les condicions de pandèmia. Repassem, a continuació, l’ordre del dia.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç