‘Crònica’ del 25 de gener de 2022

53 arbres nous a l’espai públic

Vilassar de Mar, el nostre municipi, comptarà properament amb 53 arbres nous a l’espai públic. Des de la setmana passada, el nostre consistori està complimentant amb el projecte més votat dels Pressupostos Participatius de 2020. Amb un pressupost de 10.000 euros, s’estan substituint arbres que o bé havien mort o estaven malalts o amb risc de caiguda.

Aquest dijous, retransmissió de ple ordinari, des de les 19h

En directe, com sempre per aquesta casa, al 98.1 de la FM, per vilassarradio.cat i pel canal de Youtube de l’Ajuntament, pots seguir, aquest dijous la primera plenària ordinària de l’any del nostre consistori. Arrencarà, puntualment, a les 7 de la tarda. La sessió serà telemàtica per les condicions de pandèmia. Repassem, a continuació, l’ordre del dia.

Can Matias, escollit millor restaurant per la clientela a la plataforma TripAdvisor 

Anem a fer un bon tiberi. Perquè avui és avui. Marxem al cor del barri del Barato. Entrarem al restaurant Can Matias ubicat al numero 62 del vilassarenc carrer de Jeroni Marsal. Ens rep el seu gerent, en Carlos. Està eufòric. Casa seva ha estat distingida com el millor restaurant de Vilassar de Mar segons les votacions que la clientela fa a la plataforma TripAdvisor.

Associació Familiar de Nens i Nenes del Maresme amb càncer Mariona

Ajudar els nens i nenes amb càncer del Maresme i donar suport a les seves famílies és l’objectiu de l’Associació Familiar de Nens del Maresme amb càncer Mariona. Una entitat que comença a caminar amb força i que neix, que arrenca, arran de l’experiència personal de la pròpia Mariona López que va patir una leucèmia molt agressiva. L’entitat té el suport de l’equip oncològic de la Vall d’Hebron de Barcelona.

5a trobada del Consell d’Infants

Com es pot millorar la platja de Vilassar de Mar? Aquest va ser l’eix, el nucli, de la 5a trobada del Consell d’Infants d’aquest curs que va debatre, el passat dimecres, aquest encàrrec que li havien fet el consistori del nostre municipi.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç