‘Crònica’ del 24 de novembre

Crida a la responsabilitat de vilassarencs i vilassarenques davant l’augment de casos positius de covid-19

L’Ajuntament de Vilassar de Mar fa una nova crida a la responsabilitat de vilassarencs i vilassarenques davant l’augment de casos positius de covid-19 en les darreres setmanes. Amb les últimes dades actualitzades (del 19 de novembre), el risc de rebrot a Vilassar de Mar ha pujat i es situa en molt alt, amb 498 punts, i una taxa de reproducció de 2,10, el que significa que cada persona positiva en pot contagiar dues de mitjana.

Xerrada “Cap a l’obertura del Museu de la Marina”

No mirar cap el passat. Posar proa cap el futur. Aquest és el desig de l’Agustí Martí, col.laborador de Vilassar Ràdio, capità de la Marina Mercant i degà de la Facultat de Nàutica. El president de BricBarca modera, aquest dijous, unes taula rodona que porta per títol “Cap a l’obertura del Museu de la Marina”. Es debatrà el model que es vol per aquest espai que, segons Martí, s’ha de reobrir, com a mínim, per respecte; diu. La cita? A les set de la tarda a la Sala Carrau.

 

La secció del “Fem salut” del “Parlant de tot” tracta sobre les plagues

Rates, paneroles, vespes asiàtiques, mosquits tigres… A l’Espai “Fem Salut” de Vilassar Ràdio hem tractat el tema, sempre interessant, de les plagues. I és que l’Ajuntament de Vilassar de Mar treballa de valent en la prevenció de plagues al nostre municipi. Aquest és un dels objectius de la Regidoria de la Promoció de la Salut del nostre consistori.

Escolta  l’informatiu sencer en aquest enllaç