Crònica del 24 de gener de 2022

Robatori amb força a la Piscina Municipal 

Des de les 13h del passat dissabte, la Piscina Municipal va poder obrir les portes i oferir el seu servei amb normalitat. La demora va venir provocada pel robatori amb força perpetrat als voltants de la una de la matinada de la nit de divendres a dissabte en les seves instal·lacions. Els lladres van entrar pel mètode del butrón i es van endur una caixa forta.

Ha mort Regina De Andrés, col·laboradora de Vilassar Ràdio

A Vilassar Ràdio estem de dol. Dissabte va ser un dia trist per aquesta casa. Ens deixava, a l’edat de 83 anys, la Regina de Andrés que feia 12 anys que col.laborava amb nosaltres en la tertúlia dels avis i àvies que, inclou, tos els dimarts (d’11 a 12) el matinal Parlant de Tot. Descansa en Pau, Regina.

5º Trobada d’Infants

Com es pot millorar la platja de Vilassar de Mar? Aquest va ser l’eix, el nucli, de la 5a trobada del Consell d’Infants d’aquest curs que va debatre, el passat dimecres, aquest encàrrec que li havien fet el consistori del nostre municipi.

Presentació del llibre “Maria Magdalena. El foc sagrat”

Demà es fa a la Biblioteca, i a partir de les 7 de la tarda, la presentació del llibre “Maria Magdalena: el foc sagrat” a càrrec de l’Associació per a l’Estudi de la Cultura Càtara. L’autor de l’obra és Joan de Sant Greal.

UE Vilassar de Mar-Manresa

Primera derrota de l’any acabat d’estrenar per a la Unió Esportiva Vilassar de Mar. Els homes de Peque van caure per la mínima (2-1) al Nou Congost davant un Manresa molt superior en la primera meitat. Els blanc-i-vermells són desens a la taula, això sí, amb un partit menys. El proper cap de setmana, el totpoderós Girona B visitarà el Xevi Ramon on la UE només ha perdut un encontre en tot el que portem de la Tercera Reial Federació.

Unitat Trans de la Regió Metropolitana Nord

Atendre i acompanyar les persones trans en les seves necessitats. Tant mèdiques, com quirúrgiques, com psicològiques o socials. Aquest és l’objectiu de la Unitat Trans de la Regió Metropolitana Nord, de la qual en formem part a Vilassar de Mar, que s’acaba de posar en marxa. On? Al CAP Sant Fèlix de Sabadell. A la Metropolitana Nord hi ha, avui, 550 persones fent la transició cap a la identitat en la qual se senten còmodes

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç