‘Crònica’ del 24 d’agost

A l’espai “Crònica” d’aquest dimarts 24 d’agost hem tractat, entre altres, aquests temes:  

Compte enrere per l’alliberament del peatge de la C-32

La Plataforma ciutadana Preservem el Maresme ja escalfa motors per a la gran festa que tenen preparada coincidint amb el final del peatge de la C32, del peatge de Vilassar de Mar, la concessió del qual acaba el proper 31 d’agost a les 12 de la nit. Així, en els primers minuts de l’1 de setembre, i si la pandèmia ho permet, traspassaran les tanques sense haver de pagar. Parlarem amb el portaveu de la Plataforma, el vilassarenc Antoni Esteban

Baixada de l’atur, al juliol

L’atur ha baixat a Vilassar de Mar aquest passat mes de juliol un 0’96 %. Les persones registrades a les oficines de l’atur com a demandants de feina són 925 (510 dones i 415 homes). Hi ha 9 persones en situació d’atur menys que el mes de juny.

Balanç del primer cap de setmana sense toc de queda

Durant el primer cap de setmana sense toc de queda a Vilassar de Mar, la Policia Local alerta que s’han incrementat les denúncies per festes o reunions en domicilis particulars. Des de l’Ajuntament es recorda que, segons la normativa vigent per evitar la propagació de la covid-19, les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, tant en l’àmbit públic com privat, no poden superar el nombre màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.

Uri Llenas debuta al primer equip del Barça Hoquei i s’estrena amb un gol

L’esportista vilassarenc Uri Llenas va debutar el passat divendres 20 d’agost amb el primer equip d’hoquei patins del Barça. Va ser en el partit que van jugar contra l’Igualada Rigat al Palau Blaugrana. Llenas es va estrenar amb un gol. Ha explicat que és del Barça des que era petit i que la seva incorporació al primer equip s’ha complert el somni més gran que tenia.

Certamens musicals a Cabrera de Mar

Cabrera de Mar es vol convertir en un referent de la música clàssica acollint, des d’aquest setembre, un festival que s’allargarà fins al mes de gener de 2022. El concert inaugural tindrà lloc el dia 10 de setembre i anirà a càrrec del Cor Jove Amics de la Unió, que oferirà música moderna a cappella. Uns dies més tard, diumenge 26 de setembre, s’oferirà un concert de jazz amb Anton Serra i Xavi Monge Jazz Piano Trio. El dia 17 d’octubre, el públic assistent podrà gaudir del recital líric Parla Più Piano, amb Magdalena Campasol, Vicenç Herrero, José Antonio Cabo, Carme Albors i Joan Vallcorba.