‘Crònica’ del 25 d’agost

A l’informatiu d’aquest dimecres 25 d’agost hem tractat, entre d’altres, dels següents temes: 

Compte enrere per a la celebració de la Burriac Atac

Dissabte 4 de setembre se celebrarà la Burriac Atac la cursa nocturna de referència tot el país i l‘esdeveniment esportiu de l’any a Vilassar de Mar.Es tracta d’una cursa molt esperada cada any, atès que a més ser nocturna, té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. El seu final a la sorra de la platja.

Visitem el Reparatruck

Durant tota aquesta temporada, t’hem explicat abastament de la presència, a Vilassar de Mar, i per primer cop, de la Reparatruck. Es tracta d’una furgoneta, que estaciona a la plaça Ventura Gassol, davant de l’Aula de Música, i que compta amb un tècnic que ens ensenya, de manera totalment gratuïta, a reparar electrodomèstics, aparells informàtics i bicicletes. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ensenyar-nos allargar la vida d’aquests aparells. Valois Escalona és el tècnic que ens explica com podem donar una segona oportunitat a les nostres cafeteres, mòbils, ordinadors o assecadors de cabells.

Exposició de fotografies “L’espigó de Garbí”

Del 4 de setembre al 17 d’octubre es pot visitar l’exposició fotogràfica “L’espigó de Garbí” del fotògraf, veí de Vilassar de Mar, Carles Gaspar. Es tracta d’una mostra per reivindicar la feina que fa el Club de Pescadors de l’Espigó de Garbí fa pel retorn de les barques i de l’activitat esportiva i cultural de l’entitat arran de la Llei de Costes

Festa de la Verema a Alella

La 47a Festa de la Verema d’Alella se celebrarà del 2 al 8 de setembre i adaptada a la pandèmia

Escolta l’informatiu en aquest enllaç