Crònica del 23 d’agost

A l’espai “Crònica” d’aquest dilluns 23 d’agost hem tractat, entre d’altres, sobre aquests temes: 

Oberta la inscripció per a la campanya de donacions de sang del 5 de setembre

Diumenge 5 de setembre  tindrà lloc una campanya de recollida de donacions de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Es realitzarà des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda a les instal·lacions l’Àula de Música, ubicades al carrer Narcís Monturiol, 23.

Recta final per poder presentar propostes a Pressupostos Participatius

Fins al 3 de setembre es poden presentar propostes per als Pressupostos Participatius 2021, després que la Regidoria de Participació Ciutadana decidís ampliar el termini inicial, que concloïa inicialment el passat 9 de juliol.

Vuitè Repte de l’Estiu Actiu 2021

Parlem del vuitè repte de l’Estiu Actiu 2021 que ens proposa  l’Ajuntament de Vilassar de MarEn què consisteix? Hi ha dues opcions: es demana que feu una caminada per la serralada  i mireu d’arribar a turons o si ho preferiu, feu una caminada per les rutes saludables i si coneixeu algú del Centre Excursionista de Vilassar de Mar PIRI que us expliqui com està la futura ruta PIRI que ben aviat formarà part del conjunt de rutes saludables. Mireu de fer aquesta ruta, ja que segurament us agradarà 

Tot a punt a la Unió Esportiva Vilassar de Mar per l’inici de la nova temporada futbolística

La Unió Esportiva Vilassar de Mar vetlla armes tot esperant el proper 5 de setembre quan, al Xevi Ramon, la pilota torni a rodar en el debut de l’equip en la nova Lliga Tercera RFEF. Els d’Alberto Aybar s’enfrontaran al Vilafranca en una primera jornada en la qual ja es començarà a dibuixar la propera campanya 2021-2022. Una temporada en la qual la Unió Esportiva aspira a quedar entre els 8 primers. Es per això que s’han reforçat, atenció, amb 16 cares noves. 

Reforç de la seguretat a dos instituts-escola de Mataró

L’Ajuntament de Mataró reforça la seguretat dels dos instituts-escola de la ciutat

Escolteu l’informatiu sencer en aquest enllaç