‘Crònica” del 23.12.2021

Finalitza la ronda d’entrevistes als partits polítics a “Parlant de tot” amb representació al consistori, amb ERC-Gent per Vilassar de Mar

Ahir l’espai “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio, va tancar la ronda d’entrevistes que ha estat realitzant als representants de totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament. En aquest cas, ha estat torn per al govern i l’entrevistat ha estat Àngel Font (ERC-Gent per VdM), portaveu del govern, segon tinent d’alcalde, regidor d’Urbanisme, Governació i Mobilitat. Font ha fet balanç de la tasca realitzada per ERC-Gent per Vilassar de Mar i ha destacat com a fita des que van arribar al govern fa sis anys i mig la reducció del deute de l’Ajuntament i la Societat Anònima Municipal d’aproximadament de 37 milions d’euros. Ha subratllat que el deute s’ha reduït “pràcticament a la meitat, al punt necessari perquè els comptes de l’Ajuntament no siguin intervinguts”. En relació a la gestió del govern, ha manifestat que es tracta d’un executiu “fort amb ganes de continuar treballant, amb empenta i acabarà el mandat amb l’alegria d’haver-ho fet bé”.

Ciutadans ha presentat cinc esmenes als pressupostos de la Generalitat

Ciutadans ha presentat cinc esmenes als pressupostos de la Generalitat de Catalunya, que “són d’una necessitat urgent”. Ciutadans Vilassar de Mar ha centrat les seves reivindicacions pressupostàries en millorar l’accessibilitat de la N-II per a persones amb mobilitat reduïda, el desenvolupament i la implementació del Pla Director de la Vall de Sant Mateu que serveixi per a la reordenació de les vies de comunicació de la zona com són el Camí del Crist o el Camí del Mig, un passeig marítim de Vilassar de Mar a Mataró o la millora i ampliació de la xarxa d’aigües residuals i pluvials que connecten el nostre municipi amb l’EDAR de Mataró. Des de Ciutadans consideren que aquesta mesura “evitaria, en gran mesura, la contaminació i la brutícia de les nostres platges i litoral”

Aquest dijous, retransmissió del ple ordinari

Vilassar Ràdio emetrà aquest dijous la sessió plenària ordinària, que degut a la situació epidemiològica, serà telemàtica i no presencial. L’ordre del dia de la sessió està format per nou punts. Divendres 24 de desembre l’espai “Les veus del ple” us oferirà un ampli resum de la sessió amb el balanç de la sessió.

Mascareta al carrer i només en interiors, limitació de reunions a 10 persones

Cal portar mascareta també al carrer i no només en interiors. La mesura entra en vigor demà divendres . El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya avala la petició d’aplicar el toc de queda, la limitació de les reunions a deu persones i l’aforament del 70% en cerimònies religioses.

Escolteu l’informatiu en aquest enllaç