‘Crònica’ del 23.05.2022

En marxa el Pla d’Igualtat Municipal

Donar eines per fer de Vilassar de Mar un poble cada vegada més compromès amb la igualtat entre dones i homes. Aquest és l’objectiu del Pla d’Igualtat Municipal que l’Ajuntament ha posat en marxa amb polítiques i instruments que han de contribuir a la construcció d’un municipi més igualitari i, sobretot, lliure de violència masclista. El Pla té com a horitzó el 2025.

Obres de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin
Avui, ja, pròpiament, arrenquen les obres de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin. Els objectius de les feines que s’hi faran són garantir una major i millor salubritat, estanquitat i eficiència energètica al recinte. L’actuació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se centra a substituir la coberta de la pista principal del pavelló i acabar així amb les contínues filtracions i humitats que es produeixen en dies de pluja. Han de durar cinc mesos.

Jornada sobre el Trastorn del TEA
Saps què és el Trastorn de l’espectre de l’autisme? Coneixes el perfil femení d’aquest diagnòstic? Per saber-ne més, ja són obertes les inscripcions per la Jornada sobre el Trastorn del TEA en dones que es farà el 28 de maig a la Sala Carrau. Les professionals de Somnis Psicologia, de Vilassar de Mar, organitzen aquesta jornada.

Primera cursa infantil adaptada
Vilassar de Mar celebrarà, el proper dissabte 4 de juny la primera cursa infantil adaptada. Els nens i nenes amb dificultats motrius i intel·lectuals s’aplegaran, a partir de les 10 del matí, a l’avinguda Eduard ferrés, just al davant del poliesportiu la Bòbila, per disputar proves de 10, 20 i 30 metres. En diferents categories: caminadors, cadires de rodes… Tots guanyen perquè competeixen contra ells mateixos, assegura Pablo Romo; un dels pares organitzador d’aquesta cita esportiva inclusiva.

Campus esportius estivals
Tenim l’estiu a la cantonada. Temps de llargues vacances escolars que compliquen allò de la conciliació laboral i familiar. Sempre és bo, apostar per fer esport. Exercici i un munt d’activitats complementàries, sempre amenes, completen l’oferta de tres dels Campus d’estiu, de temàtica esportiva, que destaquem tot seguit. Són els de la Unió Esportiva, el del Club de Bàsquet de Vilassar de Mar i el del Futbol Sala Sant Joan. Inscripcions ja obertes i places limitades.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç